هر آنچه باید درباره اکانت های ظرفیتی و قانونی پلی استیشن بدانیم!
خرید بازی در تابستان 99 واقعا مستلزم هزینه های زیادی شده است. با دلاری که نزدیک مرز 25 هزارتومان رسیده است، بازیهای فیزیکی کنسولی با قیمتی بین 1.500.000 الی 2.000.000 تومان به فروش میرسند، یعنی تقریبا 1/3 پایه وزارت کار. اما برای اینکه بتوان این هزینهها را سرشکن و بازیهای ویدیویی را با قیمتی مناسبتر تهیه کرد، روشهای زیادی وجود دارند. یکی از شناخته شدهترین آنها احتمالا اکانت های ظرفیتی هستند اما این اکانت های ظرفیتی دقیقا چه معنایی دارند و چطوری تهیه شده و به فروش میرسند؟ با CDKeY.iR همراه باشید تا به هر سوال و شک و شبههای که در این مورد داریم، پاسخ دهیم.
اکانت های ظرفیتی از امکان به اشتراکگذاری بازیهای پلی استیشن 4 نشات میگیرند که البته هیچ ایدهای نداریم چرا فروشندگان این نام را برای آن انتخاب کردهاند. اما نگران نباشید، ادعای آنها حقیقت دارد و این اکانتها غیر قانونی نیستند، البته به جز ظرفیت ۱ که به نوعی دور زدن قوانین سونی است. برای آنکه بهتر متوجه معنای این ظرفیتها و تفاوت بین آنها شویم، اول باید ببینیم که داستان به اشتراکگذاری بازیها روی کنسول پلی استیشن 4 چیست و چه شرایطی دارد.
در بین خانوادهها و دوستان نزدیک به خصوص در کشورهای خارجی بسیار پیش میآید که هر کسی کنسول مخصوص خودش را داشته باشد. برای مثال برادر و خواهری را تصور کنید که در دو دانشگاه مختلف تحصیل میکنند و هر دو در اتاقهای خوابگاهشان کنسول پلی استیشنی برای گذراندن اوقات فراغت دارند. برای چنین افراد و حتی دوستان نزدیک شاید چندان منطقی نباشد که یک بازی مشخص را دو بار بخرند و اگر هر دو بخواهند همزمان بازی کنند، امکان به اشتراکگذاری دیسک بازی هم وجود ندارد. اما از طریق بازیهای دیجیتالی چنین چیزی امکانپذیر است.
از طرفی دیگر همانطور که میدانید امکان استفاده یک اکانت روی چند پلی استیشن 4 نیز وجود دارد. اما میتوان یک کنسول را به عنوان کنسول اصلی اکانت مورد نظر مشخص کرد. حالا این دو قضیه چه ارتباطی با هم دارند؟ سونی اجازه میدهد به همین طریق یک بازی دیجیتالی را دو نفر همزمان تجربه کنند. یک مثال کافی است تا به راحتی متوجه مکانیزم این کار شوید.
اکانت های ظرفیتی ۲ و ۳
دو دوست خیالی به نامهای نیلوفر و آرمین را تصور کنید که پلی استیشن 4 روی میز تلویزیون خانه هر دو آنها خاک میخورد و به دلیل شرایط اقتصادی نه چندان جالب، توانایی خرید بازیهای فیزیکی روز را ندارند. نیلوفر با خرید گیفت کارد و شارژ کردن اکانتش، بازی ویدیویی جدیدی که هر دو آنها انتظارش را میکشیدند، به صورت دیجیتالی خریداری میکند. برای آنکه آرمین هم بتواند بازی را تجربه کند و هزینه صرف شده هم بین آن دو نصف شود، کافیست نیلوفر یوزرنیم و پسورد اکانت خود را به آرمین دهد.
آرمین روی کنسول خود وارد اکانت نیلوفر میشود، به تنظیمات کنسول رفته و پلی استیشن 4 خودش را به عنوان کنسول اصلی این اکانت مشخص و تعیین میکند. یکی از مزیتهای پلی استیشن 4 این است که اکانت پلاس و بازیهای فیزیکی خریداری شده توسط یک اکانت، روی اکانتهای دیگر روی آن کنسول نیز قابل استفادهاند اگر آن کنسول به عنوان کنسول اصلی اکانت اول شناخته شده باشد.
بنابراین حالا آرمین میتواند از اکانت نیلوفر خارج شده، وارد اکانت خودش شود و تمامی بازیهای دیجیتالی خریداری شده توسط اکانت نیلوفر را با اکانت خودش بازی کند. اما از آنجایی که کنسول آرمین به عنوان کنسول اصلی اکانت نیلوفر مشخص شده، دیگر نیلوفر مجبور است تنها با اکانت خودش بازی کند و حتما هم باید آنلاین باشد تا لایسنس این فرآیند توسط سونی بررسی شود.
سایتها و کانالهای فروش بازی از همین ترفند برای فروش اکانت های ظرفیتی استفاده میکنند و در این سناریو، آرمین که دسترسی راحتتری دارد همان ظرفیت ۲ به حساب میآید که البته قیمت بیشتری هم دارد و نیلوفر که باید همیشه آنلاین باشد و از اکانت خودش استفاده کند، ظرفیت ۳ است. از آنجایی که تمامی بازیها و اشتراک پلاس خریداری شده با کنسول شخص دیگر به اشتراک گذاشته میشود، سایتهای فروش برای هر بازی مشخص یک اکانت میسازند و با آن اکانت تنها همان بازی را خریداری میکنند.
اگر ظرفیت دوم یک بازی مثل Death Stranding را خریداری کنید، فروشنده یوزرنیم و پسورد اکانتی را بهتان داده و از شما میخواهد پلی استیشن 4 خود را به عنوان کنسول اصلی اکانت مشخص کنید. سپس از اکانت داده شده خارج شوید و با اکانت خودتان و حتی به صورت آفلاین بازی کنید. شخصی دیگری که ظرفیت ۳ بازی را خریداری میکند، فروشنده یوزرنیم و پسورد همین اکانت را به او میدهد و از آن شخص میخواهد همیشه آنلاین باشد و از همین اکانت استفاده کند.
در واقع فروشندگان یک بازی را که برای مثال ۶۰ دلار صرف خرید آن کردند، به دو (و گاهی سه نفر) میفروشند و از این طریق هزینه خرید بازی برای شما کمتر میشود. اما اگر دوست و آشنای گیمری دارید، با دانستن این موضوع و خرید گیفت کارت از سایتها میتوانید خودتان این فرآیند ساده را طی کنید. فقط از یاد نبرید اگر میخواهید شما کسی باشید که بتوانید بازی را با هر اکانتی و به صورت آفلاین تجربه کنید، شخص مقابل باید با اکانتش بازی را خریداری کرده و به شما دهد. همچنین از آنجایی که شما مزیت بیشتری نسبت به او دارید، منصفانهتر است که بخش بیشتری از هزینه خرید بازی را به عهده بگیرید.
فرآیند کلی این کار هم بسیار ساده است و تنها چند دقیقه زمان میبرد. در گام اول شما باید از سایتهای معتبر به اندازه خرید خود گیفت کارت تهیه کنید، سپس مطابق تصویر زیر در فروشگاه پلی استیشن 4 گزینه Redeem Codes را انتخاب کرده و با وارد کردن کد گیفت کارت، اکانت خود را شارژ کنید. بازی مورد نظر را در همان فروشگاه جستجو کرده و گزینه Buy را انتخاب کنید. حالا کافی است از اکانت خود خارج شده و یوزرنیم و پسورد را در اختیار شخص مقابل قرار دهید.
شخص مقابل بعد از وارد شدن به اکانت شما، مطابق تصویر باید به بخش تنظیمات (Settings) کنسول رفته، وارد بخش Account Management شده و در نهایت گزینه Active as Primary را فعال کند. حالا او میتواند از اکانت شما خارج شده و با اکانت خودش به صورت آفلاین و آنلاین بازی کند. اگر میخواهید شما باشید که بتوانید آفلاین و با اکانتهای دیگر بازی کنید، عکس این فرآیند را طی کنید و از دوستتان بخواهید که بازی را خریداری کند.
اکانت ظرفیت ۱
حالا که با سیستم اکانت های ظرفیتی ۲ و ۳ و نحوه کار آنها آشنا شدید، احتمالا این سوال برایتان پیش میآید که پس ظرفیت ۱ چیست و چرا قیمتی پایینتر از همه دارد؟ ظرفیت ۱ در واقع سو استفادهای غیر قانونی از قابلیت Share کردن بازیهای پلی استیشن 4 است و به همین دلیل نیز فروشگاهها به هیچوجه آن را تضمین و گارانتی نمیکنند.
در این حالت شما اکانت را از فروشگاه مورد نظر دریافت کرده و در مدت زمانی محدود وقت دارید تا بازی را دانلود کرده و پس از آن اتصال کنسول به اینترنت را کاملا قطع کنید. در این حالت سونی متوجه نمیشود که شما در حال استفاده از اکانت هستید که بخواهد لایسنس را بررسی کند. اما ریسک چنین کاری این است که به محض وصل شدن به اینترنت این امکان وجود دارد که بازی از اکانتتان حذف شود یا حتی شاید جریمههایی سنگینتر در انتظارتان باشد.
هزینه اکانتها
از آنجایی که نرخ دلار و شرایط اقتصادی در حد دقیقه و ثانیه متغیر است و البته هر فروشگاهی هم قیمتگذاری خاص خودش را دارد، تخمین دقیق قیمتها کار چندان آسانی نیست. اما در حال حاضر اکانت های ظرفیت ۱، ۲ و ۳ به ترتیب با قیمتهای حدودا ۶۰، ۳۳۰ و ۲۵۰ هزار تومان به فروش میرسند. البته هزینه این اکانتها بسته به قیمت بازی و قدیمی یا جدید بودن آنها متفاوت است.
اگر هم خودتان دوست یا آشنایی دارید که میخواهید بازی خاصی را با هم شریک شوید، با جستجو در فروشگاههای اینترنتی میتوان دید که در حال حاضر گیفت کارت ۶۰ دلاری پلی استیشن قیمتی معادل 1میلوین و 500 هزار تومان دارد.
آموزش نصب ظرفیت های مختلف پس از سفارش بازی :
پس از سفارش هر کدام از سه ظرفیت موجود روی فروشگاه باید مراحلی رو طی کنید تا فعال سازی انجام بشه!مراحل برای هر سه ظرفیت یکسان هست اما در برخی گزینه ها متفاوت میباشد که در ادامه بصورت کامل تشریح شده است.
-
ظرفیت های ۱ و ۲ کاملا یکسان میباشند
-
در ظرفیت یک (تنها ظرفیت فاقد گارانتی ) پس از دانلود و اجرای بازی می بایست اینترنت کنسول را قطع و دیگر هرگز وارد آن اکانت نشوید (در صورت انجام امکان قفل شدن بازی هست.)
-
ظرفیت سوم فقط در مرحله ۷ متفاوت میابشد.
-
عزیزانی که ظرفیت ۲ را خریداری کردن توجه کنند که پس از آغاز دانلود و فعال نمودن اکانت، بلافاصله از اکانت خارج بشید(sign out). (چون در صورت حضور در اکانت مانع از انجام بازی برای ظرفیت ۳ خواهید شد. توجه کنید که در صورت عدم رعایت پس از ۲ بار اخطار مجبور به انسداد بازی برای فرد متخلف خواهیم شد.
۲- روی گزینه ی “Crate a User” کلیک کنید. هرگز از گزینه play as a Guest استفاده نکنید. چون در این صورت بازی نصب شده ولی با اولین خاموش شدن دیگر بازی در دسترس نخواهد بود…
۳- گزینه “Accept” را بزنید.
۴ – حالا گزینه ” Next ” را بزنید.
– عکس زیر، در قسمت شماره ” ۱ ” ایمیل اکانت خریداری شده را وارد کنید .
– در قسمت شماره ” ۲ ” رمز اکانت را وارد کنید .
– و بعد گزینه شماره ۳ یعنی “Sign In” رو بزنید
– ایمیل و رمز اکانت پس از خرید به صورت فوری تحویل شما داده میشود . همچنین به ادرس ایمیل شما ارسال میشود.
۶ – به بخش تایید مرحله دوم وارد میشید.
– در بخش ” Enter Code ” کد تایید مرحله دوم را با رعایت حروف کوچک وبزرگ وارد کنید و گزینه ” Verify ” را بزنید.
– برای دریافت کد تایید ۲ مرحله ای با پشتیبانی آنلاین روی فروشگاه سی دی کی تماس بگیرید.
۷ -مهم برای همه ظرفیت ها:
-
ظرفیت ۳ ها هرگز نباید از گزینه “Change to this PS4” استفاده کنند و باید Do Not Change رو بزنند.
-
ظرفیت های یک و دو ، باید از گزینه “Change to this PS4” استفاده کنند. اگر هم این صفحه رو ندیدید یعنی اکانت از قبل دی اکتیو شده و به صورت خودکار کنسولتون رو به عنوان اصلی اکتیو کرده
-
اگر این مرحله رو ندیدید باید در ادامه به تنظیمات اکانت رفته و طبق آنچه در ادامه آموزش خواهیم داد، بر حسب ظرفیت خریدتون تنظیمات رو انجام بدید
۸ – گزینه ” OK ” را بزنید
۹ – گزینه های بعدی رو تا جایی که وارد اکانت بشین بدون تغییر پیشفرض بزنید تا به صفحه اصلی کنسول برسید
سپس وارد گزینه Library بشید
۱۰ – سپس با ورود به قسمت purchase و انتخاب اسم بازی خریداری شده آن را به صف دانلود های خود اضافه کنید.
نکات مهم :
-
کاربرانی که ظرفیت ۲ رو خریدند ، پس از استارت دانلود باید بلافاصله از اکانت خارج بشوند(sign out) و بازی از تمامی اکانت های کنسولشون در دسترس کامل (آنلاین و آفلاین) قرار دارد.
-
کاربران ظرفیت 3 به هیچ وجه نباید اکانت رو از کنسول پاک ، یا sign out کنند، چون باعث میشه بازی قفل بشه.
-
اکانت های ما قانونی هستند و هیچ گونه مشکل از جهت بن شدن کنسول نخواهید داشت.
-
درصورتی که برای اکانت به دلایل فنی مشکلی پیش بیاد ما بدون هزینه مشکل رو رفع و یا اکانت رو تعویض میکنیم. ( البته تا حالا مشکلی هم نبوده )
-
درصورتی که قصد فروش اکانت رو داریدحتما قبلش با پشتیبانی هماهنگ کنید.
برچسب ها: اکانت قانونی پلی استیشن
سلام
وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم، در مثالی که در بالا نوشتید، فرمودید که فروشنده از خریدار می خواهد که اطلاعات اکنت را وارد کند و کنسول خود را بعنوان کنسول پرایمری انتخاب کند و پس دریافت بازی ها باید از اکانت sign out کند.
خب اگر خریدار در زمان معین شده از اکانت خارج نشود، فروشنده چکار می توان کند؟
متشکرم
میتواند اقدام به تغییر پسورد اکانت نماید ، در این ثورت بازی مذکور قفل خواهد شد
سلام من الان ۵ ساعته دارم جستجو میکنم تا فرق بین ظرفیت هارو بفهمم
تنها سایتی که دقیق توضیح داد سایت شما هست…
بابت همینم یه خسته نباشید میگم و تشکر میکنم.
اما من هنوز یجاشو کامل متوجه نشدم
ظرفیت ۲ که همون ظرفیت اصلی هست باید اکانت رو دی اکتیو کنه و رو اکانتی که بازی رو خریده بازی نکنه
ظرفیت ۳ باید دی اکتیو کنه و رو اکانتی که خریده فقط میتونه بازی کنه با متصل کردن اینترنت
تا اینجاشو متوجه شدم
فقط میمونه ظرفیت ۱ که مثل همون ظرفیت ۲ میمونه که بعد دانلود بازی میتونه رو هر یوزری بازی کنه اما نباید به نت وصل باشه که بازی قفل میشه
پس میشه گفت ظرفیت ۱ همون ظرفیت ۲ حساب میشه چون اکتیو شده اما با متصل کردن نت اکانت از اکتیو در میاد یا کلان از اکانت میپره بیرون که دوباره با زدن اکتیو یا وارد کردن رمز ایمیل قفل بازی باز میشه درسته؟
خواهش میکنم اگه جواب دادید یجوری خبرم کنید
چون این موضوع برام روشن شه میخوام اکانت قانونی ازتون بخرم
ممنون
سلام صدرا عزیز , ممنون از نظر شما ! ببینید ظرفیت یک نباید هیچوقت انلاین بشه! و در صورت انلاین شدن امکان فعالسازی مجدد وجود نخواهد داشت و این ظرفیت از اکثر فروشگاه ها حذف شده و در فروشگاه ما هم فقط میتونید ظرفیت دو و سه تهیه کنید!
ممنون که جواب دادید
من میخوام بدونم که ظرفیت ۱ بازی ها از کجا میاد؟
سلام
طبق توضیحات اگه اکانت ظرفیت ۲ بخرم یعنی صاحب اصلی اکانت که بازی رو خریده میشه ظرفیت ۳ و فقط می تونه آنلاین بازی کنه.
شکایت کنه دستگاهم بن میشه که.
سلام
اولین دستگاهی که وارد اکانت میشه به عنوان دستگاه پرایمری اکانت ثبت میشه و ظرفیت سوم همیشه بعد از ظرفیت دوم اکانت رو دریافت میکنه داخل فروشگاه ما اول ظرفیت دوم تعدادی فروخته میشه و بعد از اون امکان فروش ظرفیت سوم ها محیا میشه و مشکلی هم تا به امروز نبوده , همچنین شما حتی اگر اکانت هکی هم بزنید داخل دستگاه دستگاه بن نمیشه و فقط اکانت و محتویات اکانت قابل دسترسی نیست ,ممنون از توجه شما
ممنون منم مثل دوست قبلی چند ساعت درحال پیدا کردن اینا بودم و سایت شما بهترین بود
حالا من الان ظرفیت یک دارم و میخواهم آنلاین بازی کنم
میخوا کالاف دیوتی وارزون بازی کنم
یه سوال قبلش باید همه هکی هارو پاک کنم تا بن نشم؟
و بدون مشکل میتونم بازی کنم؟منظورم ظرفیت دو هست
ظرفیت دوهم غیرقانونی حساب میشه؟
ممنون میشم جواب بدین
خواهش میکنم دوست عزیز ، اکانت های ظرفیت یک شما قفل خواهند شد و بن هم نمیشید ، ظرفیت دو مشکلی نداره
با درود وقت شما بخیر
من یک سوال دارم
من 20 بازی ظرفیت 1 روی دستگاه هم نصب کردند و سوالم این هست که
تا زمانی که دستگاه کنسول ps4 slim به اینترنت وصل نشه بازیها قفل نخواهند شد؟
یعنی اینکه میتونم برای همیشه بازیها رو داشته باشم و بازی کنم تا زمانی که کنسول به اینترنت وصل نیست؟
سلام بله همینطور هست